Мария най-сетне бременна? (Гущеров я пази с горила)

Мария най-сетне бременна? (Гущеров я пази с горила)
4 (80%) 1 vote

Мария най-после е забременяла, гласи най-сочната клюка, Гущеров я пази с горила, която я следва по петите

Фолк певицата Мария носи бебето на Християн Гущеров. Миньончето май е забременяло след многобройните неуспешни опити през последната година. А съпругът й милионер и назначи охрана. Пази я като очите си.Мария и горилата по петите й

Певицата се е окръглила. И на живо е далеч по-сочна отколкото на фотосите във фейсбук. Съвсем различна е и от последното си видео. Където се показа като Елза от „Замръзналото кралство“. А и пеенето й я издаде, че май е в деликатно положение.

Мария е следвана по петите от истински исполин. Загриженият й мъж е поръчал да не я оставя за миг сама. Гардът я следва неотлъчно. Пази я от подпийнали фенове когато ходи по участия. Пък я следва и по магазините. Където госпожа Гущерова обича да се развлича с шопинг.

Само, че в последните дни Мария е забелязана да обикаля не магазини за обувки и парцалки. А в такъв, където се продават рамки за произведения на изкуството.  Със сигурност деликатното й положение я е вдъхновило да демонстрира високо интелектуално ниво. Фолк дивата търси рамка за нова арт картина, с която ще украси впечатляващия дом на Гущеров, пише Hotarena. net. В който вече се чувства пълна господарка. Особено, след като ще роди дългоочаквания наследник на милионерската фамилия.

Горилата, която я придружава чинно я чака пред магазина. После й диша във врата докато се качат на луксозното возило. Помага на  госпожа Гущерова да влезе в колата. И двамата отпрашват с мръсна газ в неизвестна посока.

Акциите на Мария се вдигнаха неимоверно след като се ожени за богаташ. Какво ли ще се случи когато го дари с дете, завиждат на певицата нейни колежки.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар