Мария наистина го закъса (Заема дрехи за участия)

Гласувайте за статията

Мария действително е закъсала за пари, научи се да цепи стотинката на две и заема дрехи за участията си

Милиионерската съпруга Мария тотално се ошушка. Закъса за пари и заема дрехи от големите магазини да се стъква на участията си, пише retro.bg. Мария продава лимузината сиМария с дрехи на заемБдителните фенове разконспирираха Марчето. Те са забелязали, че от ципа на панталона на фолк фурията се подава нескъсан етикет. Зле прикритият издайнически номер на певицата бе разкрит. След използването на тоалета тя го връща обратно в магазина.

Жената на един от най-големите богаташи у нас използва този трик за да не плаща нито лев за облеклото си. От гилдията на дизайнерите вече се оплакват, че криза е налегнала родните звезди. Масова практика било да се обзавеждат с луксозни дрешки на заем при своите изяви.

После ги връщали обратно, често в плачевно състояние. От бизнеса се чудели какво да правят с повредените скъпарски облекла. Пробвали да ги намалят и да ги продават, но никой не щял да купи такива употребявани неща, с които някоя чалгаджийка се е потила в нощен клуб.

Става ясно, че Мария и Християн Гущеров наистина яко са закъсали. След обявата за продажба на няколко имота, че и на семейният им ресторант семейството изпитва спешна нужда от свежи пари.

Освен, че заема  дрехи за участия на Мара й се наложи да се раздели с някои от луксозните си неща. Само преди месец тя обяви за продан скъпарската си лимузина „Майбах“ за четвърт милион. Тя нямала пари да я  поддържа, тъй като били нужни 5 бона на месец за текущи разходи.

Мария лъже колежките си, че пратила возилото в Германия за тунинг. Срамувала се да признае истинската причина за раздялата си с автомобила, с който избоде очите на завистничките си.

Тежки времена са настъпили и за фамилията Гущерови, коментират в светските среди. Мария летя на високо, но от високо да паднеш повече боли, подиграват се завистници.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар