Мария мина на селски манджи, забрави за гурме ястията (Вижте как пести пари)

Гласувайте за статията

Промени за Мария настъпиха и на кулинарния фронт.

Откакто вече не е госпожа Гущерова, а просто фолк певица, Мария рязко свали нивото във всяко едно отношение. Вместо да покаже класа и че може да бъде звезда и без милионер до себе си, тя не спира да демонстрира истинската си същност. Както предполагате, тя няма нищо общо с изисканите обноски на фамилията Гущерови.

Докато беше част от нея, Мария рязко се превърна в гранддама с големи изисквания към всичко. Започна да се вози в Майбах с личен шофьор, обличаше се все с последните колекции. Хапваше гурме ястия или от личния готвач на фамилията, или в семейния ресторант. Певицата се скъсваше да снима засукани маджи в порцеланови чинии и на сребърни подноси, придружени с прибори от същия благороден метал.

Нормално, на хубаво лесно се свиква. Но и от високо най-болезнено се пада! А поредното падение на Мария бе документирано лично от нея. Преди поредното си участие в Пловдив, тя се отбила с екипа си и дружки от града в местен ресторант. Но не от тези, в които само салатата ти е колкото половината пенсия на роден пенсионер. А от другите, по-народните, за които сякаш бе забравила, че съществуват.

Изпълнителката на „Болна тема си за мен“ щракна и качи в социалните мрежи снимка на салата, която е в пълен разрез с доскорошните й хранителни навици. Марулка, краствичка, репичка и яйце може да бяха под нивото на госпожа Гущерова, но явно са точно по вкуса на госпожица Кирова!

Мария пак стана народна мома

Певицата е затегнала колана на разходите си. Сега не си позволява разточителни вечери за стотици левове, защото трябва сама да ги финансира. Въпреки че припечелва добре от участия, Мария не може да смогва да поддържа стандарта на живот, с който свикна в годините на брак с Гущеров. Затова и го играе народна мома и хруска салатка за 5-6 лева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Мария мина на селски манджи, забрави за гурме ястията (Вижте как пести пари)”

  1. Krusha

    апр. 04. 2017

    това че някои новобогаташи харчат без да мислят не ги прави изискани /някои неща са световноизвестно/л Не симпатизирам на поведението на Мара, но все пак не се престаравайте в описанията на двете страни. Знае се кой колко е изискан, това че ползват Версаче не ги прави автоматично изискани, думата е парвенюта!!!

    Reply to this comment

Добавете коментар