Мария манипулира Гущеров с Марая (Вижте тънките й сметки)

Гласувайте за статията

Мария може да каза, че няма финансови претенции към Гущеров, но дали е така наистина?!

Преди дни Мария оповести, че сама е инициирала развода с Християн Гущеров и ни най-малко не съжалява. Допълни и, че ако е била с него заради парите, е нямало да иска да се разделят. Затова и сега не ламтяла за парите му, а се издържала сама. Покрай думите й, че живее на кредит, мнозина се усъмниха, че все пак няма да забогатее от развода.

Оказва се, че Мария е голяма хитруша и си е измислила печеливша тактика за изтъняване на портфейла на бившия си съпруг. Тя се биеше в гърдите, че не може да има претенции към него, защото нямат деца. Но именно нейната дъщеря Марая се оказва най-силният коз в ръцете й.

Певицата не веднъж е споделяла колко е близка нейната красавица с Християн и как той я приема за свое дете. Мария подчерта, че няма никакво намерение да ограничава контактите на двамата, защото имат много силна връзка. Гущеров давал мило и драго за сладката Марая, което със сигурност има и своето финансово изражение.

А щом драмата ще продължат да се виждат, милионерът надали ще остане безразличен към това какъв живот живее малката. Мария не че ще проси подаяния, но се надява сърцето на Християн да омекне от дъщеря му и той да им цака по някой лев, за да продължат да живеят като принцеси, пише slava.bg.

Мария нацели слабото място на Християн

Мария нацели слабото място на Християн

Изпълнителката на „Болна тема си за мен“ звучеше доста категорично в решението си за развод. Но пък не пропусна да спомене, че Гущеров винаги ще бъде част от живота й и със сигурност ще й липсва. Покрай Марая двамата все пак ще имат някакъв контакт, а Християн със сигурност няма да остави малката без своята помощ. Така че, Мария пак е победител!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар