Мария май наистина е бременна! Вижте какво коремче пъчи само

Гласувайте за статията

Мария изглежда наистина е бременна, пъчи снимки с коремче

Мария изглежда наистина е бременна! Изпълнителката изпъчи снимки с коремче и зарадва феновете с нова визия. Певицата си е все така стройна, както преди, но май подобно на сестра си и тя се готви за приемане на нов член на семейството.

Както преди дни изпълнителката се похвали, в семейството с трепет очакват бебе номер две. Сестра й Ирена Кирова трябва да роди всеки момент, а бъдещата леля свети от щастие. Но май не само заради новината, че ще гушка първо племенниче съвсем скоро.

Фолк звездата сподели снимка от последното си участие, на която дръзко пъчи коремче. Очевидно Мария е бременна с бебе номер две и вече няма търпение да сподели щастливата новина.

Изпълнителката обаче признава, че освен това се радва на изключително щастлив и дори хармоничен семеен живот. Фолк звездата разкрива, че е много от проблемите, които има със съпруга си, разрешава с целувка.

Две години след сватбата, певицата продължава да се носи на крилете на любовта и споделя, че се чувства истински обичана. А също и благословена, тъй като има най-прекрасното семейство, за което би могла да мечтае.

Самата Мария не крие, че е имала бурно минало, но пък днес е всеотдайна съпруга и майка. Певицата, освен това продължава и образованието си в НБУ, където учи две специалности едновременно. По всяка вероятност бъдещото бебе може да обърка малко плановете й, но самата фолк звезда не изглежда притеснена относно този факт.

И Мария показа коремче! Бременна ли е?

И Мария показа коремче! Бременна ли е?

Доскоро Мария твърдеше, че им е рано за второ дете и не бърза да се сдобива с нов наследник, въпреки настояванията на дъщеря си Марая. Към днешна дата обаче, певицата е на друго мнение и покрай сестра си, нищо чудно и тя самата да е успяла да забременее. Както се шегува нейната колежка Емилия, тя самата е забременяла заради Елена Паришева. А при толкова бременни звезди в „Пайнер“ е много вероятно скоро да чуем и за много нови звездни бебета.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Мария май наистина е бременна! Вижте какво коремче пъчи само”

  1. Mata Kosmata

    сеп. 08. 2016

    Много се вълнуваме, хахахахаха!!! Дреме ми на всичките косми, но защоооооо тези да се рзмножамат, а , кажете!

    Reply to this comment

Добавете коментар