Мария Магдалена на Мариана Попова – истинска красавица (Вижте колко порасна – Снимки)

Гласувайте за статията

По-голямата щерка на Мариана Попова стана голяма красавица, 10-годишнта девойка копие на майка си

По-голямата дъщеря на Мариана Попова се е превърнала в голяма красавица. Мария Магдалена е взела от майка си красивите й големи очи, буйната коса, че даже и малко по-тъмния тен на певицата.

Феновете на Попова изобщо не намират прилика с бившия на поп изпълнителката Ханес. Макар да се твърди, че момичетата повече приличат на татковците си.

Мария Магдалена стана истинска красавица, копие на майка си
Снимки: Фейсбук

Гордата майка на две момичета се похвали с порасналата тийнейджърка в социалната мрежа. Тя пусна снимки в личния си профил във Фейсбук на Мария Магдалена и трогна почитателите си с милите думи, които написа. Тя заяви, че не иска да се хвали, но смята, че порасналата й щерка е вълшебна от глава до пети.

Поста на певицата предизвика възхитените фенове да напишат куп коментари. Нейна приятелка казва: „Много прилича на теб Марианче, красавица, да ти е жива и здрава, да има едно щастливо и изпълнено с хубави моменти бъдеще!”

Мария Магдалена за една година от дете се превърна в красива тийнейджърка
Снимка: Инстаграм

Преди една година Мариана Попова показа на други фото двете си наследнички. А от него се вижда колко бързо е израснала и се е променила по-голямата. Която се роди на 28 декември 2009 г от връзката на майка си с италианеца Ханес. Който предложи брак на певицата в „БИГ Брадър”, но така и не изпълни обещанието си да минат под венчило.

В момента голямото семейство на Мариана Попова живее в родния Плевен на Веселин Плачкоя. Където той стана шеф на културата в общината, предават от hotnews.bg.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар