Мария лъсна в евтина визия на участие (Гущеров й спря парите? – Снимки)

Мария лъсна в евтина визия на участие (Гущеров й спря парите? – Снимки)
5 (100%) 1 vote

Мария се издъни жестоко с вида си на последното си участие

Мария май вече разчита само на собствените си доходи

Мария лъсна с доста евтина визия на последното си участие. Певицата, която от доста време се опитва да се изживява като стилна и елегантна дама, буквално втрещи феновете си с начина, по който се появи. А именно – с евтино бяло потниче, което й беше с поне два номера по-малко, под което прозираше оръфан черен сутиен.

Мария се изложи с евтин вид

Мария се изложи с евтин вид

И сякаш тази нелепа комбинация не се оказа достатъчна, чалгаджийката завърши „тоалета си“ с твърде големи дънки, които беше закрепила на талията си с колан с кабзи. Въобще, цялостният й вид напомняше повече на вида на колежките й от преди 15-на години, коментират гостите на заведението.

Очевидно Отварачката я е позакъсала финансово след като с Християн Гущеров влошиха отношенията си, ако се вярва на слуховете – заради нейни изневери. И макар все още да не са разведени, изглежда Мара е започнала да разчита само на собствените си доходи, коментират онлайн потребителите.

„Няма друго обяснение да изглежда толкова евтино. Преди не спираше да се перчи с марковите си тоалети и парите на мъжа си, сега изведнъж – някакви евтинджоси“, убедени са форумци.

А може просто Мара да е искала да се изфука с гигантските си силикони. Които съвсем целенасочено беше извадила от ултрамалкия потник, така че да не оставя нищо на въображението.

Като нищо това да е начина й да дразни мъжа си. Който, както всички добре знаят, никак не одобрява тя да се появява разголена по участията си. Още повече пък в подобна визия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар