Мария лъсна без грим и фотошоп (Вижте я напълно натурална)

Гласувайте за статията

Мария лъсна без грим и се показа натурална. Грозна ли е?

Грозна ли? Слуховете, че фолк певицата Мария изглежда като плашило без грим, се оказаха абсолютно неоснователни. Изпълнителката е в блестяща форма и изглежда по-добре от всякога, напълно натурална.

Тези дни фолк звездата, реши да се откаже наистина от макиажа и да покаже как изглежда в неделя у дома. Освен че най-много обича през този ден да се излежава просната на леглото или дивана, фолк дивата няма никакви притеснения, да се пусне и без грим.

С леко прораснали корени в косата, няколко пъпчици по челото, отсянка на торбички под очите и без сенки, спирала и ярко червило, Мария изглежда направо друг човек. И ако не беше огромната уста на певицата, която си е нейна запазена марка, несъмнено нямаше да бъде разпознаваема.

Изпълнителката много рядко си позволява да се показва натурална, но този път рискува да изненада феновете с естествен вид. И абсолютно никой не може да каже, че фолк дивата изглежда грозна.

Благодарение на строгия хранителен режим, който стриктно спазва, както и на редовните процедури, на които се подлага, фолк звездата изглежда като момиченце, без значение, че отдавна е прехвърлила 30-те.

Самата изпълнителка откровено признава, че поддържа стриктен режим. Храни се здравословно, спортува активно и си налага строги ограничения. Певицата е въвела същия режим и за дъщеря си Марая. И със смях признава, че една от причините дъщеря й толкова да обича да гостува на баба си е фактът, че последната никога не я ограничава. И с удоволствие изпълнява капризите й.

Мария се показа без грим! Грозна ли е?

Мария се показа без грим! Грозна ли е?

От друга страна самата Мария признава, че рядко позволява на дъщеря си вредни шоколадови удоволствия, както и че се старае да я възпита като себе си. А резултатите са видими–на 33 певицата не изглежда и ден по-стара, отколкото, ако беше на 20 години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар