Мария лъска имидж с Марая: Аз съм майка за пример! (Вижте как се опита да впечатли всички)

Гласувайте за статията

Фолк певицата Мария за пореден път се доказа като майка за пример.

Мария не веднъж е заявявала и показвала, че е готова на всичко за дъщеря си. Малката Марая учи във възможно най-елитното даскало у нас. До него не се дореждат редица известни наследници, но певицата цака крупна сума, за да подсигури светлото бъдеще на наследницата си. Тя знае, обаче, че не само учението е важно за една изграждаща се личност.

Във ВИП Брадър стана ясно, че Мария от години е ангажирана с благотворителни каузи. И те не се простират само до онези прословути 3 бона в малката й чанта, а с по-големи и превърнали се в традиция жестове. Покрай дейността си, певицата се старае да зарази и дъщеря си с идеята да дава и да прави добро.

Вчера изпълнителката се похвали в социалните мрежи с една благородна постъпка. „Днес имахме мисия. Мери дарява своята коса на нуждаеща се дама. С много обич ви споделяме нашето преживяване“, написа гордата от себе си и дъщеря си Мария.

Марая до вчера се хвалеше с прекрасна дълга коса, която сега ще смени своя притежател. За него фризьорите на родителката й полагаха редовни грижи. За разлика от нея, майка й със сигурност не би направила подобна жертва със себе си. Затова и някои заподозряха, че певицата си прави реклама на гърба на своята щерка.

Мария възпитава Марая и на ценности

Мария възпитава Марая и на ценности

Разбира се, в този случай рекламата е под формата на едно добро дело, затова ни е трудно за съдим певицата. Тя видимо се опитва да възпитава дъщеря си в духа на моралните ценности и добротата. Но показността на постъпката на Мария накара някои да се усъмнят в нейните изцяло чисти намерения. Да се надяваме, че орязването на косата е било осъзнат акт и от страна на Марая. Сега девойката се подвизава с така актуалното напоследък каре.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар