КЛАСА! Вижте дома на Мария и Гущеров (СНИМКИ)

КЛАСА! Вижте дома на Мария и Гущеров (СНИМКИ)
1 (20%) 1 vote

Фолк певицата тъне в лукс

Фолк певицата Мария тъне в лукс. Откакто се събра с милионера Християн Гущеров миньончето не спира да парадира с високия си стандарт на живот. Изненадващо обаче Мария все още не е показала дома си отвътре. Въпреки че неведнъж се е снимала пред него за спомен.

Мария и Гущеров тънат в лукс

Мария и Гущеров тънат в лукс

За луксозното имение в тоскански стил се носят легенди. Дори съседите на певицата не могат да влязат вътре без специална покана. Грижливо охраняван домът на певицата е истинска непристъпна крепост. Но все пак и тя не може да не се похвали с него.

Фолк певицата не допуска никого до дома си

Фолк певицата не допуска никого до дома си

Преди няколко месеци папарашки снимки на дома на певицата предизвикаха истински фурор. А само няколко седмици по-късно самата изпълнителка се снима с Майбаха на Гущеров пред дома им за спомен. Певицата обаче не пусна снимачния екип по-далеч от вратата на двора. Поради което е пълна мистерия как точно изглежда дома й отвътре.

 Гущеров пръснал милиони за имението

Гущеров похарчил милиони за имението

Говори се, че двамата са превърнали дома в истински музей, тъй като били запалени почитатели на всякакви ценни произведения на изкуството. Певицата обаче си позволи да покаже на феновете си единствено градината на имението. Дори някои от колежките на певицата със завист разкриват, че така и не са виждали отвътре дома на Мария. Да се надяваме, че все пак изпълнителката няма да изневери на себе си и ще покаже, как е обзавела новия си дом.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар