Мария крие кошмарно детство (Лични разкрития)

Гласувайте за статията

Мария още си спомня за кошмарното си детство, баща им ги зарязал и те остават без средства

Фолк певицата Мария, която сега се къпе в лукс крие тежко детство. Тя не иска да говори какво е преживяла след развода на родителите си.Мария

Марчето е споделяла само на най-близките си приятелки как на Нова година треперела под одеалото, защото майка й нямала пари да плати сметката за ток. И докато нейните  другарчета очаквали торбата с подаръците от Дядо Мраз, бъдещата фолк певица си мечтаела за малко топлина.

Нова година семейството на Мария посрещнало на свещи, помни с потрес бъдещата фолк звезда, пише HotArena.

А таткото избягал далеч зад Океана, без да се интересува как преживява бившата му жена и двете им деца.

Мария дължи своята кариера на упоритата си майка, която започва да работи на няколко места, за да стъпи на крака. „Данчето“, както фолк певицата галено нарича родителката си използвала цялата си енергия Мария да успее на голямата сцена. Докато таткото Панайот Киров си гледал интереса в САЩ и уреждал личните си дела.

Години наред Мария е смразена с баща си. Не иска да го види и чуе. Но постепенно на Мара й идва друг акъл. И това се случва по време на развода й с първия й мъж. Тогава фолк дивата разбира, че семейните дела и отношения са сложна работа. Щастието в семейството зависи от двама души и когато  те не успяват да мелят брашно заедно, раздялата е единствения изход.

Омъжената за втори път Мария отдавна е простила на баща си. Дори той й гостувал преди година. Панайот Киров останал няколко месеца за да се запознае и порадва на внучката си Марая.

Помъдрялата Мария сега не се сеща да кори баща си, че ги е зарязал на времето. Напълно го разбира, защото е щастлив зад Океана. Кръвта вода не става и Марчето се радва, че след толкова години татко й се върна и се запозна със семейството на щерка си и с внучката си Марая.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар