Мария крие бременно коремче с фотошоп (Фото факт)

Мария крие бременно коремче с фотошоп (Фото факт)
5 (100%) 2 votes

Мария използва фотошоп, за да скрие бременното си коремче

Мария май наистина очаква дете от Християн Гущеров, прави всичко възможно да го скрие

Мария крие бременното си коремче с фотошоп! Все повече онлайн потребители са убедени, че певицата е бременна с второто си дете. За това свидетелстват както действията й, така и външния й вид. На последното си участие преди около седмица изпълнителката се появи с късо потниче, което не скриваше поизпъкналото й коремче.

Бременна ли е Мария или е натрупала килца?

Бременна ли е Мария или е натрупала килца?

Първоначално феновете решиха, че любимката им просто е понатрупала някое и друго килце, въпреки, че от край време е известна с манията си по фитнеса. След тази си изява обаче Отварачката престана да се появява в изрязани дрешки. Нещо повече, престана да качва снимки, които да я показват в цял ръст, а на малкото такива фотоси е облечена в широки дрехи, които да я крият изцяло. „Със сигурност е бременна, просто е в началото и не иска да го обявява публично“, убедени са феновете на звездата.

Още повече, че и самата тя не крие, че с Християн Гущеров от доста време насам правят опити да си имат наследник. Последният фотос пък окончателно затвърди мнението на почитателите, че пайнерката чака дете. На кадъра тя е облечена в абсолютно същото изрязано потниче, но този път снимката е надлежно обработена с фотошоп, за да бъде изчистено коремчето.

„Ясно е, иска да пази новината в тайна максимално дълго“, убедени са форумци. Разбира се, напълно възможно е изпълнителката просто да е понатрупала някое килце и да се срамува от това. И затова да е поискала да обработят снимката й, за да изглежда максимално добре на нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар