Мария на косъм от самоубийствена катастрофа заради нелегално участие (Скандални разкрития)

Гласувайте за статията

Мария на косъм от смъртта заради нерегламентирано участие, певицата за малко да падне с колата си в дере

Мария в нощта срещу вторник спукала гума. Това се случило по пътя от Михалково към Кричим. Пайнерката за малко да се озове в дерето с луксозния си автомобил Мерцедес. Което се влива във водите на река Въча.

Снимки: hotarena.net

Паднали камъни на самото шосе и несъобразената висока скорост, с която певицата е карала са причина да се озове в опасната ситуация. Но остава отворен въпроса за къде толкова е бързала госпожа Кирова. И дали истината може да доведе до раздяла с блестящата й кариера?

Въпреки, че миньончето не обелва сума за инцидента става ясно, че се е завръщала от участие в Родопите. Скандалното в случая не е нещо друга, а факта, че публично не е обявено да има такова.

След обстойна проверка на графика й 23 юли понеделник е свободен. А следващата й изява е за 24 в Пловдив. Явно, че фолк дивата е пяла без знанието на димитровградските си продуценти, предават от  hotarena.net.

Отдавана за нея се знае, че не си отваря устата никога на аванта. Не веднъж е показвала повишен афинитет към финикийските знаци и начините да ги изкара. Така, че е изключено да е пяла без хонорар. А парите си ги е прибрала и не е отчела нищо на продуцентите.

Участието на Мария е документирано с видео и снимки. Има и много свидетели, които могат да разкажат за изявата й на 23 юли. Подобна некоректност едва ли в Пайнер ще търпят. Могат да я изхвърлят от компанията като мръсно коте, предполагат запознати.

Вижте снимките от нерегламентираното участие на Мария в нашата галерия!

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар