Мария клекна пред Гущерови: Простете ми, че ви направих за срам!

Гласувайте за статията

Мария проговори откровено за развода си с Християн Гущеров.

След всичко което се изписа по неин адрес, Мария предпочете да направи единствено лаконичен коментар за семейния си статус, определяйки го като „личен периметър“. Тя не пожела да каже в прав текст, че с Християн Гущеров са в процеса на развод и не живеят заедно. Но мълчанието й каза достатъчно.

Ако по отношение на съпруга си бе мълчалива, не същата стратегия предприе и към семейството му. Мария поднесе специални извинения в национален ефир на цялата фамилия Гущерови. Тя разкри, че преди пет години и половина, когато е прекрачила прага на дома им, те са я приели като свое дете. И не само нея, но и дъщеря й Марая, която е от първия й брак.

Певицата е категорична, че нищо лошо не е видяла от тези хора, а само прекрасно отношение. Затова и смята, че точно в този момент им дължи най-искрените си извинения. Те са свързани с всичко, което се изписа и изговори за развода с Гущеров. Мария е категорична, че семейството му не е пряко замесено с техния брак и раздяла.

Именно затова и не заслужават фамилията им да бъде споменавана навсякъде.

Тъй като пайнерката е безсилна да спре клюките, се чувства адски неудобно, че поставя хората в подобна ситуация. Тя допълва още, че Християн винаги е приемал Марая за свое дете. Двамата имат много силна връзка, която тя не желае никога да приключва, каза Мария в „Тази събота“.

Дъщерята на певицата е израснала с Гущеров и любовта им ще е доживот, категорична е тя. Въпреки че не отговори дали живее все още заедно с Християн, изпълнителката на „Болна тема си за мен“ се изпусна, че наглото паркиране, заради което бе попиляна тези дни, е пред „дома“ й.

Мария се покая пред Гущерови

Мария се покая пред Гущерови

Така че, колкото и да отрича, Мария не може да скри и спаси разпадащия се брак. Въпреки това, тя споделя, че не се страхува от развода и няма да я видим в ролята на страдалец.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар