СМЯХ! ВИЖ как Мара Отварачката се прави на тийн звезда

Гласувайте за статията

Фолк певицата се опитва да се подмлади с тийн визия

Мара Отварачката пак стана за смях. Изпълнителката захвърли елегантните тоалетчета, с които доскоро парадираше и се правеше на уважавана дама. Вместо това нахлузи тесни дънки, вталени тениски и екстравагантни обувки. И застана пред камерите с визия на тийн звезда.

Фолк певицата се взе за тийндива

Фолк певицата се взе за тийндива

Форумци тотално се втрещиха от новия имидж на Мария, която доскоро се радваше на доста положително отношение от страна на обществото. Певицата си спечели одобрението на мнозина като демонстрира вкус и класа.

Мария стана за смях

Мария стана за смях

Абсурдната нова визия на певицата обаче шашна и най-верните й фенове, които си паднаха от смях при вида й. „Потрес“, „Малко си стара за тийн звезда“, „Какво си направила със себе си?“, пишат почитатели из форумите. Интернет потребителите също са на мнение, че певицата става за смях с новата си визия. „Трябва да мисли за годините си, вече не е на 20 коментират те“.

Феновете на брюнетката също се шашнаха от новата й визия

Феновете на брюнетката също се шашнаха от новата й визия

Фолк певицата обаче изглежда се надява да впечатли фолк маниаците с тийн визията си. Изпълнителката тотално изкопира стила на младежките идоли Селена Гомес и Майли Сайръс с надеждата да се подмлади. Мнозина обаче са на мнение, че фолк дивата жестоко се излага с опитите да се докара като ученичка. И също са на мнение, че изпълнителката вече е твърде стара, за да се облича като тийн звезда.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар