Мария и Християн Гущеров във война и след развода (Вижте как публично се унижават)

Гласувайте за статията

Мария и Християн Гущеров си обявиха война, разменят си публично обиди

Мария и Християн Гущеров се разведоха, но войната помежду им продължава. Певицата и бившия й съпруг си нанасят такива удари, че мнозина се изчервяват от атаките им.

Двамата започнаха развода си в началото на тази година и шокираха всички с разкритията, че вече не са заедно. „Аз искам аристократична съпруга, а не разпасана жена, която да обикаля нощем заведенията“, гласи перифразиран коментара на Християн Гущеров относно поведението на бившата си.

След развода Мария се обзаведе с богат любовник, като не спира да парадира с ваканциите си и луксозния си начин на живот. Тя дори сподели снимки от Париж, като един от кадрите особено вбеси експоловинката й.

На картичка с поздравления от хотела, Мария все още се подписва като Гущерова — а бизнесменът е бесен, че използва фамилията му. „До кога тази… ще цапа името ми?!“, гневял се той. И дори поискал бившата му да се раздели с фамилията му незабавно.

Мария от своя страна е адски ядосана, че бизнесмена я заряза. Нещо повече — той използва една от бившите й приятелки Светлана Василева, за да й върне за развода. Моделката се превърна в пионка в играта между двамата. Тя се надяваше, че ще върже Гущеров със схемите си за изнудване и заплахи за самоубийство, но не й провървя. Азис също зае страната на милионера, демонстрирайки близки отношения с него. А Мария от своя страна е силно вбесена от поведението на бившия си и се чуди как да го унижи публично по всякакъв начин.

Мария и Гущеров във война и след развода

Мария и Гущеров във война и след развода

Последно се разбра, че певицата влиза във „ВИП Брадър“, а това накара цялата й бивша фамилия да настръхне. Мнозина очакват в шоуто Мария да унизи съпруга си още повече и от преди. И дори да го накара да се черви от срам заради неудобните й коментари.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар