Мария и Рачков най-накрая вдигат сватба! (Всичко за събитието)

Гласувайте за статията

Мария и Рачков ще минат през олтара през есента

Мария Игнатова и Димитър Рачков най-накрая ще узаконят връзката си. Тази прясна клюка обикаля медийното пространство днес.

Мария и Рачков ще минат през олтара през есента

Мария и Рачков ще минат през олтара през есента

Великото събитие е предвидено за септември и сега двойката водещи търсят по родното ни Черноморие подходящо и романтично място за бракосъчетание.

Личен приятел на Димитър Рачков е признал, че ще участва в подготовката на сватбата и информацията е изтекла в медиите. Стилистката Кремена Xaлвaджиян заедно със съпруга си Магърдич ще бъдат кумове на младоженците.

Мария Игнатова упорствала и искала в най-важния ден в живота й да наблегне на розовото, като цвят, но известната стилистка, която ще се погрижи за декорацията на сватбата държи да се изберат по оригинални варианти. И сигурно ще успее да убеди младоженката, нали е печена в професията си.

В дълбока тайна се пази датата на бракосъчетанието, тъй като Рачков и Мария не искат да привличат вниманието на папараци и любопитни журналисти.

Мълвата, която днес обикаля из столицата е, че екранната двойка ще си кажат „Да“ през есента. Нищо чудно да е през септември и по скоро на 26, тъй като тогава булката има рожден ден. Само осем дена преди това Димитър Рачков ще навърши 43 години.

Мария и Рачков отдавна споменават сватба, но поради кавги и раздели те отлагаха този момент. От половин година май са изгладили отношенията си, споделят приятели на двойката.

Актьорите са заедно от доста време. И двамата имат по един провалил се брак. Мария има син Виктор от бизнесмена Петко Димитров. Димитър Рачков пък бе женен за сценаристката Христина, сегашна спътница на продуцента Евтим Милошев. От барака си актьора има син Димитър-младши.

Едно е сигурно, бъдещите съпрузи искат да надянат брачните окови на морето, но на тихо и спокойно място, далеч от шум и навалици от много хора. Меденият им месец щял да бъде в Италия и Монако, твърдят близки до бъдещото семейство.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар