Мария и Николета в Топ 5 на звездите, ползващи наследничките си за ПР

Гласувайте за статията

Мария и Николета се нареждат сред медийно амбициозните майки, които използват дъщеричките си за да привлекат внимание

Мария и Николета Лозанова са българските звезди, които не се свенят да използват дъщерите си за рекламни цели.

Мария, която е известна с прякора си Мара Отварачката не спира да занимава феновете си със себе си, като демонстрира непрекъснато доброто си благосъстояние, марковите си дрехи и скъпите бижута. Само, че това не й стига и тя редовно се хвали с прекрасната Марая,  като отразява всяко нейно събитие във мрежата. Рождените дни на малката принцеса се превръщат в луксозни фотосесии, които амбициозната й майка качва в мрежата.

Феновете на Мария забелязват една проста истина, че Мария използва малката Марая, като предпазно средство срещу критиките, че свърза живота си с Гущеров единствено заради парите му и да дразни останалите си колежки във фолк средите.

Николета Лозанова изпреварва дори старанието и амбициите на Мария и често може да видите нейната прекрасна Никол в мрежата. Плеймейтката облича Никол досущ като себе си, но това е евтин рекламен трик, тъй като Лозанова рекламира стоките на онлайн магазин, на който е рекламно лице. Няма нищо случайно в поведението на Ни Ло, всичко е замислено и изпълнено по план.

Николета не спира да дразни и вечната си съперничка Алисия, която има син от съпруга на Николета и фолк певицата изпуска някой коментар, а медиите само това чакат и започват писания за отношенията на двете медийни силиконки.

До тук с българските звезди, да видим кои са вносните, от които вземат пример нашенските псевдо- звезди.download-5

Да започнем с Ким Кардашиян. Тя отказа да продаде снимката на бебето си с претекста, че не е предмет или стока, но едвам дочака дъщеря й да навърши 14 месеца и я уреди в света на модата, като дъщеричката й Норт лъсна на корицата на Vogue. Малко по-късно Норт се появи и в CR Fashion Book. И ако това не е чиста печалба на гърба на невръстното дете, здраве му кажете. Вижте само какво спечели Ким Кардашиян. Куп безплатни дрешки за малката, но й за Ким, а в момента гардеробът на Норт е оценен за 1 милион долара.download-1

Дъщерята на Кейти Холмс, Сури Круз е смятана за най-стилната дъщеря в света на шоубизнеса. Едва 2-годишна Сури е определена за мини икона в модата, а гардеробът й  е на стойност 3 милиона долара. Малката вече е на 8 години и се говори, че ще пусне своя модна линия, а Кейти Холмс не спира да се фука, че малката Сури има усет за мода и за стил. Кейти Холмс нарочно я навира в очите на медиите, като използва дъщеря си за да я пласира по-добре.download-2

Според една анкета и друга звездна дъщеря е призната за най-стилно облеченото момиченце. Това е Харпър Бекъм, дъщерята на Виктория и Дейвид. Само, че при Харпър Бекъм липсва всякаква комерсиалност от страна на известната й майка и е въпрос на чест дъщерята да е облечена със стил, още повече.че е известен дизайнер. Виктория Бекъм не парадира с дъщеря си и май единствена постига имиджа си на професионален моден спец без много медиен шум и ПР акции, с което печели нашите адмирации.

Мария и Николета могат да се поучат от известната дизайнерка Виктория Бекъм и много повече ще спечелят, ако спрат с кифленските си номера.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар