Мария и Моника Валериева се отдадоха на разврат в Пловдив (Шок видео)

Гласувайте за статията

Мария и Моника Валериева изненадващо си станаха първи приятелки.

През уикенда Мария имаше участие в Пловдив, за което дълго ще се говори. Тя напълни една от хитовите дискотеки в града. Оказа се, че сред гостите на партито са и Моника Валериева и Светлана Василева. Двете са си дружки отдавна, въпреки че имаха пререкания. Но за Моника и певицата в развод никой не е предполагал, че могат да си бъдат толкова опасно близки.

Принципно, Валериева е мразена до доста голяма част от родния шоубизнес. Наскоро Николета Лозанова изненадващо направи реклама на нейната марка изкуствени мигли, но не и без да пропусне да я жегне. Сега Мария също подпомогна бизнеса на Моника. А тя й се отблагодари така, както най-добре умее.

Двете дами са спретнали такова горещо шоу в пловдивската дискотека, че тръгнаха митове и легенди за видяното от присъстващите. Разбира се, не се мина и без доказателства. Кратко видео свидетелства за доста разкрепостеното поведение на красавиците пред стотици вперени в тях погледи. Те са се отдали на кръшни танци под звуците на хит на Емануела.

Мария и Моника са демонстрирали доста разкрепостено поведение и със сигурност са нагорещили страстите до червено. Изпълнителката на „Болна тема си за мен“ бе заложила отново на провокативно облекло. Тя излезе пред феновете си по сутиен и дънки. Разбира се, Валериева не й отстъпа по тоалети, приковаващи вниманието, пише hotnews.bg.

Явно двете са се сдушили и покрай факта, че от скоро са сингъл. Както стана ясно, Моника е била натирена от последното си гадже, а за Мария вече всички знаем. Съдейки по поведението им, двете са се отдали на разгулен живот и сякаш никак не тъжат за разделите в любовен план.

Присъствали на еротичното шоу коментирали, че красавиците явно са се отдали на активно търсене на нови спонсори, но не по най-моралния и цивилизован начин, а така, както най-умеят. Най-вероятно това няма да е последното участие на Мария, подпомогнато от присъствието на Моника Валериева, съдейки по последвалите реакции.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Мария и Моника Валериева се отдадоха на разврат в Пловдив (Шок видео)”

  1. Име (задължително)

    апр. 24. 2017

    Като се съберат две пачаври,какво правят? Забърсват къде,какво видят! Третата пачавра Николета сега го раздава лудо влюбена,докато омотае Перукан Михайлов да й направи още един фърфалак и ще си оправи живота нейния и на децата. Онази пък самозабравилата се простакеса Николета всичко,което е създадено на този свят първо е било за нея. Ха ха ха Колко е куха горката! И парната машина, и колелото, и Слънцето са създадени за нея! Жалки отрепки!

    Reply to this comment

Добавете коментар