Мария и Митко Андонов се помириха! (Марая първа дружка с малкия Иван)

Гласувайте за статията

Фолк певицата Мария се помири с бившия си Митко Андонов, децата им са най-добри другарчета

Фолк дивата Мария публикува фото, на което дъщеря й Марая е прегърнала братчето си Иван. Очарователният кадър умили потребителите във Фейсбук. Дечицата са се усмихнали и се радват да бъдат заедно, научихме от „Блясък“.Марая и Иван

Както е известно Митко Андонов след раздялата си с Мария се ожени за чаровницата Никол от Стара Загора. От брака си с кеасавицата има момче, което носи  хубавото българско име Иван.

Бившите съпрузи Мария и Митко отдавна се помириха. Заровиха дълбоко томахавките. Според слуховете фолк дивата и Християн поддържат цивилизовани отношения с Митко Андонов и Никол. И двете семейства се радват, когато техните деца прекарват често заедно. Нали наследниците им са брат и сестра.

Последната снимка на хлапетата е от увеселителен парк. Малчуганите  се чувстват отлично и се наслаждават на моментите, когато техните родители ги събират. Кака Марая се грижи за по-малкото си братче. И има на какво да го научи. Нали е отлична ученичка, представя се добре, като загрижена сестра.

Мария  се надява да дари с наследник мимионера Христиан Гущеров. Отдавна са известни проблемите й с забременяването. А малката Марая с надежда чака появата на новото си братче или сестриче.

Според плановете на фолк изпълнителката тя ще се подложи отново на ин витро процедура през тази есен. Щом веднъж е родила Марая така, няма проблем това да се случи втори път. Изследванията, които си направи Мария показват, че няма причина процедурата да не е успешна.

Цялата фамилия Гущерови очакват скоро да проплаче новородено в техния дом. А Марая иска да гушка и новото бебе. Няма търпение това да стане факт.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар