Мария и Гущеров се разведоха тайно (Певицата остана на улицата – Подробности)

Гласувайте за статията

Мария официално разведена с Гущеров, представя се с моминското си име Кирова

Мария и Християн Гущеров тайно се развели по бързата процедура. Официалния им развод бил преди да милионера да обяви в пресата, че слага край на брака си с чалгаджийката. Която не успя да се измъкне от произхода си и да остане дълго милионерска съпруга от столичния хайлайф.

След като непослушната фолк фурия бе натирена с багажа си от скъпарския  имот в Бояна оценяван на 5 милиона лева тя е била извадена и от семейната им фирма. В която бе включена по времето когато се любеше с младия богаташ.

Мария стана съдружник в компанията „Гущеров и син” АД още през 2013 година. Тя бе вписана в Търговския регистър като един от директорите в борда на фирмата. Само, че изкара на тази длъжност три години до 2 март тази година. Всеки може да провери този факт от фирмената история на дружеството.

Най-интересното в случая обаче е, че още на 10 октомври 2016 година общото събрание е изключило фолк дивата от директорския борд. Като на нейно място има нов член. Това е видно от протокола на акционерите присъствали на събранието.

Докато обаче са протекли процедурите по заличаването на Мария Гущерова и вписването на новия член бившите вече съпрузи са се били развели през този период. Според слуховете разтрогването на брака им е било по бързата процедура. Защото в агенцията по вписванията миньончето вече е отразено с моминската си фамилия – Кирова, предават от електронното издание slava.bg.

Към днешна дата Християн Гущеров все още се води съдружник на бившата си половинка в продуцентската й фирма МХГ ООД. Но от 2015 година насам дружеството не е отчело никаква дейност.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар