Омъжи ли се тайно Мария за Гущеров?

Гласувайте за статията

Мария и Христиан вече са семейство

 

Миньончето Мара Отварачката отново разбуни духовете и този път не със силикона си.

Откакто е дама на сърцето на милионер определено интересът към нея не стихва. Може да не се нрави като визия на мнозина, но пък повечето не спират да ровят и да коментират какво се случва с живота й.

Новината е, че Мария и Христиан Гущеров вече са семейство! Това тя самата го казва в интервю за новия брой на списание LOVE style.
Всички за миг притаиха дъх и се зачудиха за какво става дума.

Двойката вече е семейство

Двойката вече е семейство

Нима Мария се е омъжила тайно?! Как е могла да спести това на феновете си и да не им даде възможност да споделят прекрасните й лични моменти!

Оказва се, че поне засега такова нещо няма. По думите на брюнетката истината е тази: „Ние с Хриси сме семейство, макар без брак и сватба.” Тя не очаквала да стане пак младоженка, защото според нея по-важното е, че Христиан поел отговорността за нея и дъщеричката й Марая.

Хм, дали е така или нещо крие, само времето ще покаже. Да не стане така, че изведнъж да изплуват фотоси от церемония в тесен кръг, а главните герои да са съвсем неглиже…

Тези, които познават Мария, се кълнат, че това е невъзможно. Тя държи да демонстрира възможностите си и да се спретне за събитието в най-шикозната и скъпа рокля.

А може и нещата да са далеч по-нелицеприятни за споделяне, спекулират с темата настроени срещу звездите в чалгата. Според тях никой не я ще за съпруга – това е всичко, което има да се казва по въпроса.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар