Мария и Гущеров пред фалит (Продават ресторанта+Снимки)

Гласувайте за статията

Мария и Гущеров ги застигна финансов колапс, продават скъпарския ресторант в центъра

Фолк певицата Мария и Християн Гущеров ги налази безпаричие. Милионерското семейство е обявило за продан луксозния си ресторант, с който толкова много се хвалеха.ресторанта

Заведението не вървяло. Липсвали клиенти и разходите били по-големи отколкото приходите. А цените били фантастични, едно основно ястие и салата стартират от 100 лева нагоре. Храната е с високо качество, само за ценители.

Според слуховете семейството имало много голяма нужда от средства и затова се налага спешната продажба на грандиозния палат.

Иначе Мария и Християн могат да го задържат и да живеят там. Огромното жилище е супер луксозно. Снабдено е с спа център и джакузи, сауна, салон с последна мода фитнес уреди. Охранява се надеждно от охранители, предлага заседателна зала и кабинети, както й помещение за прислуга.

А озеленяването на двора е истинско зелено изкушение. Заграден е с приказна ограда от ковано желязо с красиви орнаменти. Това произведение на изкуството е по проект на виенски архитекти от началото на 20 век.

Голямо предимство е, че е на центъра, но на тиха и спокойна улица.

Имотът им е на пъпа на столицата. Обявен е за продан в сайт за супер скъпи имоти, пише HotArena. Все още няма цена, но е на първо място, вторият след него се продава за 8 млн. евро. По логика грандиозния имот на фамилията ще се продаде за не по-малко от 16 милиона лева.

Старият Добромир Гущеров преди да замине в Австрия обитаваше това невероятно и красиво жилище.

Дали пък печалната му слава на дом на духовете не кара Мария и Християн по-лесно да се разделят с имота и да лапнат милионите. Само преди ден лъсна информация, че предишните му собственици Антон Югов и Марко Рястов са известни българи, сполетяла ги нещастна съдба.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар