Мария и Глория с най-големи метаморфози в поп фолка (Вижте чалга звездите преди и сега – Потрес снимки)

Мария и Глория са буквално неузнаваеми в зората на кариерите си

Мария и Глория не приличат на себе си преди години

Мария и Глория са звездите с най-големи метаморфози в поп фолка. И двете изпълнителки, досущ като повечето си колежки, са буквално неузнаваеми в зората на кариерите си. Като и двете отричат да са си правили някакви корекции.

Мария признава единствено за хиалурона в джуките и бюста си, но е видно, че по лицето й има и други подобрения. При Гло те също не са едно или две, за да може някога бузестата певецаднес да се хвали с изваяни скули и черти.

Те двете не са единствените. През годините най-големите звезди на чалга небосклона са минали през всякакви метаморфози, давайки мило и драго да подобрят визията си.

МарияСтремежът към съвършенството е подтиквал певиците към какво ли не – в това число болезнени процедури върху кожата, инжекции в лицето и устните, стягащи като менгеме бинтове след имплантирането на силикон в гърдите… Няма спор, че мъченията са си стрували и днес почти всяка чалга дива е достойна да се мери с холивудската конкуренция.

Факт е обаче и друго – архивите са живи и пазят спомените за предишния вид на певиците. За техен ужас – истината е грозна и покъртителна, а който има смелост, може да разгледа снимките в галерията, предават от Блиц!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.