Мария и Глория с луксозна украса за Коледа (Вижте как украсиха домовете си и другите звезди – Снимки)

Мария и Глория с луксозна украса за Коледа (Вижте как украсиха домовете си и другите звезди – Снимки)
2 (40%) 1 vote

Мария и Глория определено не се скъпят за коледната си украса

И през 2020 ВИП-аджийките у нас, както всяка година украсиха домовете си месец преди Коледа с огромните изкуствени елхи с предварително аранжирани играчки по тях, без да вложат свой почерк в домашната коледна атмосфера. В опит да създадат усещане за уют и топлина във време на пандемията, известните българки направиха домовете си еднакви заради кичозните елхи, до които задължително присъстват фигурките на елени и Дядо Коледа.

Мария

Снимки: Инстаграм

Сред първите дами, които показаха коледните си орнаменти, бе бившата фолк певица Мария. Тя сподели кратко видео от дома си в София, в което голямата елха за няколко десетки лева е украсена с черни и сребърни коледни играчки, панделки и шишарки. ъв видеото виждаме и дъщеричката на Мария – Марая, която сладко похапва.

Фолк примата Глория също вече е сложила коледната си украса, както самата тя сподели в Инстаграм. Певицата е заложила на еднакви огромни цветя, които вместо да придадат празничен вид на коледното й дръвче навяват само скука. За да напомни все пак коя е на заден фон се вижда и витрината, в която Глория е изложила едни от големите си музикални награди, които е печелила през годините.

Цвети Пиронкова също се оказа една от дамите, които са били доста нетърпеливи за Коледа. Родната тенис звезда сподели снимка в Инстаграм, на която се вижда, че довършва коледната си украса.

И Мис България Ивайла Бакалова заложи на готово и предварително украсено дръвче, което със сигурност е скъпо, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар