Мария Илиева в топ форма след раждането (Вижте я по бански)

Гласувайте за статията

Мария Илиева показа топ форма, певицата се разголи по бански

Мария Илиева, която качи доста кила по време на бременността си сега е влязла в перфектна форма. Това се вижда от снимките, които певицата пуска в социалната мрежа.

„Когато съм безкрайно щастлива, изглеждам така“, написа Мария
Снимка: Инстаграм

Поп изпълнителката се спасява от горещините като разпуска покрай басейна. Плътно до нея е и сина й Александър. С когото се забавляват и правят водни бани.

Снимка: Инстаграм

Но трябва да отбележим, че и някъде наблизо се намира и бавачката на хлапето. Която помага на младата майка да се справи с палавия си наследник, предават от lupa.bg. Жената е на 24 часово разположение на изпълнителката, разкриват близки до звездата.

Снимка: Инстаграм

Въпреки, че има кой да я отменя в грижите за малкия Алекс поп дивата води момченцето си навсякъде със себе си и не се отделя от него. Именно малчугана й е помогнал да свали излишните кила и вече да е във форма.

Скоро тя призна, че макар да не спира да ходи на фитнес след потенето в залата момченцето й допълнително я натоварва с физически упражнения. Като на шега казва, че тренира усилено и тичане след бебе. Спорт, който го знаят всичките майки.

И резултатите са налице. Изпълнителката на „Играя стилно” спокойно може да се показва по бански без никакво притеснение. Защото фигурата й завидна за нейните 41 години.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар