Мария Илиева с второ бебе от новия си (Певицата нетърпелива отново да стане майка)

Гласувайте за статията

Мария Илиева няма търпение отново да стане майка

Синът на Мария Илиева навърши годинка и поп певицата вече мисли за второ. Кандидат-татко е новият мъж до нея – колегата й Петър Бонев.

41-годишната изпълнителка е предложила на певеца да й направи бебе, като му гарантирала, че няма да има никакви финансови или морални претенции към него, научи „Галерия“.

Според запознати, същите условия били поставени и на таткото на 1-годишния Александър – Георги Михайлов, който в момента е сгоден за друга и живее в Чехия.

Мария Илиева нов

Снимка: Инстаграм

Мария и Петър Бонев са близки приятели отдавна, но искрата между тях припламнала на сватбата на китариста на група „Каффе“ Георги Янев и Мис България 2003 Райна Налджиева това лято.

Илиева вече била разделена с Михайлов и заслепена от романтичното тържество, започнала да флиртува с Бонев. Връзката им обаче не била сериозна и се базирала повече на приятелство, отколкото на любов.

Неотдавна изпълнителката на „Крадена любов“ му предложила да си направят бебе, без да се ангажира с ролята на татко, и Бонев сериозно обмислял предложението й, разказват колеги на Мария.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар