Мария Илиева стана за смях с визия в Гласът на България (Нелепа рокля направи певицата тройна – Снимки)

Мария Илиева стана за смях с визия в Гласът на България (Нелепа рокля направи певицата тройна – Снимки)
3.5 (70%) 2 votes

Мария Илиева приличаше повече на бухнала поничка

Певицата Мария Илиева шокира публиката на последната си изява в „Гласът на България“ миналата вечер. Тя се появи в рокля по удачна за бременни жени, а гардероба и бюджета й едва ли не позволяват да си купи-намери нормален тоалет, с който да прикрие несъвършенствата по фигурата си. Илиева пя в дует с един от финалистите в шоуто, но зрителите насочиха вниманието си не толкова в пеенето на дуета, колкото на това какво се случва с фигурата на звездата, която е заприличала на поничка.

мария илиева

Снимки: бТВ

Изпълнителката стана майка за втори път в края на юни тази година, но до сега не е успяла да свали килограми, даже напротив – качила е в пъти повече, все едно отново е бременна, коментират наблюдателни.

„Станала е тройна, да не би пак да е забременяла?!“, питаха се в социалната мрежа фенове на предаването. Тези дни стана ясно, че Мария Илиева ще има изява на 18 декември в Чикаго пред българската общност там. Дали това не е повод, звездата да остане трайно зад Океана, както направи и по време на последната си бременност. Тогава брюнетката изкара месеци наред в Маями, вероятно криейки се от погледите на българите, за да не могат да я виждат дебела, пише hotnews.bg.

Снимки: бТВ

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар