Мария Илиева се показа с бебето от вкъщи (Вижте как сияе след раждането – Снимки)

Гласувайте за статията

Младата майка сияе след раждането, показа се дъщеричката си София

Мария Илиева сподели нови снимки след като се прибра с бебето вкъщи. След като обяви как техния татко ги е посрещнал след раждането като принцеси, сега певицата се показа с мъничето си.

Мария е много горда майка с момиченцето си и се е снимала с него на ръце. От фотото се вижда, че малката е взела косата на майка си, толкова е черна и гъста като нейната.

„9 месеца бременна срещу 10 дни след раждането!
Щастие 💗“, написа гордата майка
Снимка: Инстаграм

Освен това поп кралицата е сравнила двата свои фотоса, на единия от които се е снимала бременна, а на този със София е 10 дена след раждането. Илиева е облечена с една и съща рокля и от снимките се вижда, че има какво още да се желае по отношение на теглото й.

Щастливата мама сподели още преди време, че по време на втората си бременност е качила доста кила. Но по всичко личи, че ще се справи с напълняването защото е доста упорита жена. А от кадъра, на който позира със София се вижда, че просто сияе и въпреки, че не е отслабнала много майчинството я прави да изглежда много женствена и направо я разкрасява

А нейните фенове са в еуфория от кадъра със София и засипаха певицата с комплименти: „Прекрасна сте Мария“, „Красавици! ❤️❤️❤️“, „Много сладки ❤️❤️❤️“, „Леле каква косичкаааа 😍😍😍“, пишат те.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар