Мария Илиева проговори за раздялата с Георги! (Вижте какво разкри + Защо той се представя като „необвързан“?)

Мария Илиева проговори за раздялата с Георги! (Вижте какво разкри + Защо той се представя като „необвързан“?)
5 (100%) 1 vote

Мария Илиева разкри какво се случва между нея и бащата на детето й

Мария Илиева потвърди, че Георги прекарва доста време в Белгия

Мария Илиева проговори за раздялата си с Георги. Певицата реши да сложи край на спекулациите, че тя и доста по-младият баща на детето й са разделени.

„Това са лъжи! Георги е в България, а не в Белгия, както постоянно се твърди. Това, че пътува заради бизнеса си до Брюксел, не значи, че е зарязал семейството си. Той дори ще гледа малкия Александър, когато Мария се завърне на сцената“, разказа и пиарката на звездата Калина Илиева пред „България Днес“.

Мария Илиева и ГеоргиМария се чувства добре в новата си роля на майка, Александър расте здрав и щастлив, а в помощта около отглеждането му активно се включват бабите и дядовците.

Хитовата певица амбициозно е решила да се завърне на сцена само месец след раждането, а първото й участие е обявено за 8 март в Пловдив.

Близки до певицата споделят, че все пак има нещо странно в отношенията между нея и бащата на сина й.

„Мария е човек, който брани със зъби и нокти личното си пространство и не споделя за личния си живот дори пред приятелки“, разказва запозната.

Проверка на „България Днес“ установи, че в социалните мрежи Георги е обявил, че е необвързан, няма нито една обща снимка с майката на детето си и предпочита да прекарва свободното си време в компанията на приятели, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар