Мария Илиева проговори за бащата на София: Влюбих се в осанката и ума му! (+ Още откровения)

Гласувайте за статията

За първи път певицата разкри кога и как се влюбила в бащата на дъщеричката си

Мария Илиева до последно пазеше в тайна кой е бащата на второто й дете. Едва след раждането близки до певицата издадоха, че щастливия татко е сина на бившия столичен кмет Петър Междуречки – Александър.

В студиото на Николаос Цитирдис,където младата майка представи новата версия на авторската си песен „Любов” , тя си позволи да разкаже някои детайли от личния си живот. Талантливата поп звезда разкри, че с Алекс се запознали  съвсем случайно на приятелска сбирка.

Певицата в Шоуто на Николаос Цитиридис

Съдбата ги срещнала в ден, в който Мария била разочарована и посърнала, заради отменено участие поради мерките срещу Ковид-19. За да се разсее тя отишла на това събиране и тогава вижда за първи път бизнесмена.

Бащата на София я впечатлил с осанката си и не по-малко с красивия си и вдъхновяващ ум. Така се влюбила в него , а малко след няколко любовни срещи направили и бебето, което се роди през ‘юни.

Мария Илиева сподели, че дъщеричката им е одрала кожата на баща си. Четиримесечното момиченце е с бяла кожа и зелени очи. Гордата майка на малката принцеса все още не иска да я показва защото е твърде малка, предават от ladyzone.bg.

View this post on Instagram

A post shared by 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕒 𝕚𝕝𝕚𝕖𝕧𝕒 (@maria_ilieva_official)

 

Но затова пък често се хвали с по-големия си син Алекс, за който казва, че е голям бърборко, обича да пее, но много фалшиво, смее се Мария, но го насърчава, за да не развие комплекси.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар