Мария Илиева показа новородената си дъщеря (Първи снимки на малката София)

Гласувайте за статията

Гордата майка побърза да се похвали с новородената си дъщеричка

Мария Илиева, която вчера роди втората си рожба показа новородената си дъщеричка София. Певицата побърза да пусне снимки на бебето в социалната мрежа и написа благодарствен пост към лекарския персонал, който се е погрижил за безпроблемното й раждане.

Огромните благодарности на щастливата майка бяха отправени към Д-р @marzenapanov и екипа й и към всички от Росилнта зала както и към неонатолозите д-р Ковачева и д-р Шумилина.

Поп изпълнителката стана майка за втори път на четиридесет и три години като даде живот на момиченце, чийто баща е бизнесмен и се казва Александър Междуречки. Който е наследник на бившия червен кмет на столицата Петър Междуречки.

Снимки: Инстаграм

Мария Илиева посрещна прекрасната си принцеса с добре дошла като обяви датата на нейното раждане 24.06 и перфектните мерки за момиче, с които е дошла на този свят – 50 см и 3500 г.

На фото се вижда, че мъничето е облечено в сини бебешки дрешки, въпреки, че е момиче. Явно певицата предпочита София да носи дрехите на батко си.

Мария Илиева в замразила и стволови клетки като се е спряла на тъканата банка ТБ Садаса/ @cells4lifeuk.

Щастливата родилка написа още, че със София се чувстват чудесно и нямат търпение да срещнат всичките предизвикателства, които ги очакват за напред, предават от hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар