Мария Илиева оплю Диона в Маскираният певец: Тя не може да пее! (Вижте гаврата)

Гласувайте за статията

Мария Илиева не пропусна да се заяде с младата си колежка

Мария Илиева се изгаври с колежка в национален ефир. На изминалото издание на „Маскираният певец“, където тя е една от разследващите, поп певицата направи изцепка към рапърката Диона.

По време на едно от изпълненията на маскиран изпълнител, Ники Кънчев предположи, че тайния участник може да е рапърката Диона. В този момент обаче Илиева избухна: „Как ще е Диона, та тя не може да пее!“, констатира брюнетката. В действителност от рап представителите не се изисква да могат да пеят, а да рапират, но изказването на Марчето беше с доста голям сарказъм и ирония.

Мария Илиева Диона

Колаж: Клюки.нет

На зрителите на шоуто също им направи впечатление отношението й и в интернет се появиха коментари обвиняващи гласовитата дива в злоба.

„Пролича си, че в коментара й има лично отношение. Който и да е и дори да не може да пее в действителност, изказването й трябваше да запази за себе си подобни констатации. Особено когато се представяш за голям професионалист и парадираш с морала си, който очевидно е само на думи“, коментираха възмутени фенове на продукцията, предават от Hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар