Мария Илиева неузнаваема след раждането (Певицата легна под ножа, за да се подмлади – Снимки)

Гласувайте за статията

Мария Илиева изглади бръчки и наля джуки след като роди

Мария Илиева реши да легне под ножа заради доста по-младото си гадже

Мария Илиева е неузнаваема след раждането. Певицата реши да се тунингова след щастливото събитие, най-вероятно, за да прикрие някоя друга година от възрастта си. Още повече, че гаджето й е с цели 13 лета по-младо от нея.

Певицата стана майка за първи път само преди два месеца и след броени телевизионни интервюта нямаше как да не забележим видимата промяна. Не говорим за натрупаните килограми по време на бременността, тъй като това е нещо нормално, а за малкото, тънко носле, изваяната брадичка, перфектно подредените зъби, пълните устни и опънатата кожа на лицето й.

Певицата се опитва да задържи по всевъзможни начини по-младото си гадже и баща на детето й – 27-годишният Георги Михайлов, за който казва, че живее в Белгия, опитвайки се да прави кариера. Изглежда един от начините е да се подложи на редица пластични операции, които буквално са преобразили лицето й.

Бързо сравнение със снимките й от преди три години показва, че звездата си е пипнала нослето, скулите, устните, предават от hotnews.bg.

Мария Илиева

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар