Мария Илиева и Милица Гладнишка не могат да се гледат заради общо гадже (Истината за войната помежду им)

Мария Илиева и Милица Гладнишка не могат да се понасят заради мъж

Престрелката между певицата Мария Илиева и актрисата Милица Гладнишка си има своята предистоиря, която не е от вчера. Двете дами, които винаги са поддържали имидж на положителни личности, които не обичат да влизат в пререкания с когото и да е, са деляли на времето един и същи мъж. Именно това е причината Гладнишка остро да захапе бившата си конкурентка. Запознати разказват, че интимния им общ партньор е кадър от театралните среди.

мария илиева и милица гладнишка
Снимка: Клюки.нет

Това не ни учудва, тъй като наскоро Милица разкри в „На кафе“, където има рубрика, че все се хваща с актьорчета. Очевидно и ябълката на раздора между нея и гласовитата певица е точно театрален индивид. Във времето двете развили едно лицемерно уважение, като главно са се засичали покрай продукциите на Магърдич Халваджиян. Тези дни обаче преструвките между двете секнали и чашата преля. Припомняме ви, че в началото на седмицата между Мара и Милица избухна напрежение по повод думите на втората, която я захапа заради изявата й в „Гласът на България“, където пя в дует с един от претендентите на големия финал – Борис.

Според актрисата, певицата не е дала възможност на момчето да покаже таланта си, засенчвайки го с нейното пеене. Илиева не си замълча, даже напротив публикува обширен коментар по темата, в който обяви, че отприщената злоба на Милица е повече от тъжна. „Публични оценки от артист към артист могат да бъдат правени от висотата на постиженията и пространството, което голямата обич и подкрепа на публиката дават. За над 20 години солова кариера и 15 години предшестваща я музикална подготовка, аз пея така. Повечето ми колеги са впечатляващи музиканти с личен почерк, творчество и история. В техния свят злобата няма място, подкрепяме се и си помагаме, с разбиране за трудния контекст, в който творим и се опитваме да реализираме страстта си към музиката. Затова примерът с отприщената злоба на Милица е повече от тъжен“, написа изпълнителката на „Твоя“, пише hotnews.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.