Мария Илиева изтри профилите на Георги в социалните мрежи (Певицата бясна от онлайн флиртовете му)

Гласувайте за статията

Мария Илиева забрани на Георги да има профили в социалните мрежи

Мария Илиева постави тежък ултиматум на бащата на детето си

Мария Илиева изтри профилите на Георги в социалните мрежи. Певицата е изпаднала в жесток бяс след като наяве излязоха скандалните чатове на младото й гадже онлайн. С момичета, които са по-млади и от него самият.

В един от тях се виждаше как певецът изпраща сърчица на непозната в инстаграм, а друго момиче се обръща към него с „мечо”.

Само няколко дни след издънката, всички профили на Георги бяха затрити. Той изчезна от социалните мрежи, а малко по-рано този месец Мария Илиева обясни, че двамата не живеят под един покрив, оправдавайки се, че любимият й е зает с бизнесдела, пише „Телеграф“.

Мария Илиева и ГеоргиЗапознати до двамата споделят, че изчезването на Георги от интернет не е случайно и причината за това е големият скандал, който изпълнителката му вдигнала, след като видяла флиртовете му с други жени.

Фолк звездата била бясна от своеволното поведение на мъжа си, който по този начин уронвал имиджа й. Мария била категорична, че ако флиртовете на мъжа й не приключат, няма да му позволи да вижда сина им.

Бизнесменът не искал да се кара с майката на малкия Александър, заради което предпочел да бъде мъж под чехъл, само и само певицата да е доволна.

Обещанието, че няма да се закача с други жени обаче, не било достатъчно за изпълнителката. Тя го принудила да заличи профилите си навсякъде и да спре да се занимава с други жени.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар