Мария Илиева заведе двегодишния си син в Маями (Вижте колко порасна Алекс)

Гласувайте за статията

Мария Илиева не се отделя от сина си, двамата с мъника щастливи в Маями

Мария Илиева, която отглежда сина си сама му осигурява живот като на малък принц. Алекс през януари стана на две годиники, а прочутата му майка го води навсякъде със себе си. В момента певицата и хлапето са в любимата й дестинация – слънчево Маями.

За това свидетелстват снимките, които изпълнителката показа в личния си профил в Инстаграм. А неин спътник е детето й. Пътешествието на двама е след рождения ден на Алекс. А от кадрите може да се види, че момченцето сякаш расте с дни и поразително прилича на майка си.

Мария Илиева и Александър в Маями
Снимки: Инстаграм

Александър има нейните хубави и топли тъмни очи и буйната й черна коса. Щастливата майка написа към снимките, че животът е хубав. На тях Мария е гушнала малкия си наследник. Тя е с тениска, на която се вижда надпис на гърдите, с високо вдигната коса и тъмни очила на очите. Мъникът, който седи в скута на мама е със спортен екип, под който се подава бялата му блуза.

Снимките, които певицата пусна в социалната мрежа се радват на небивал интерес от последователите на поп дивата. За кратко време събраха повече от 11 хиляди харесвания и много коментари и то от най-известните бг личности. Сред, които са Диляна Попова, Гала, Сантра и куп други нашенски звезди, предават от life.dir.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар