Мария Илиева в депресия след раждането на сина си: Чувствах се грозна, беше ме страх! (Вижте откровенията й)

Мария Илиева е била в тежка следродилна депресия след появата на малкия Александър

След раждането на сина си Александър Мария Илиева е била в постродилна депресия. Състоянието е продължило кратко, но Мария споделя, че в този момент се е почувствала изгубена.

„Не знаех какво да правя с това малко беззащитно бебе“, разказва певицата през списание Grazia. „Не мислех, че ще се справя и ще успея да съм добра майка, беше ме страх, чувствах се грозна и безпомощна“, разказва поп звездата.

Мария роди своето първо дете през януари, а наскоро официално потвърди, че с таткото на Александър са взели решение да се разделят.

Мария Илиева бебе
Снимка: Личен архив

Мария обаче се чувства уверена и щастлива в ролята си на майка и дори работи активно. Тя спечели и наградата на Grazia в категория Музика на годишната церемония Жена на годината, а този месец краси двойната корица на специалния коледен брой на списанието, пише missbloom.

Декемврийската Grazia се издава в два варианта, като на едната корица Мария е тъмнокоса, а на другата – блондинка. Това е първият път, в който я виждаме руса и, макар да е донякъде изненада, Мария изглежда страхотно в този нетипичен образ!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.