Мария Илиева грее на разходка с малкия Александър (Снимка)

Мария Илиева грее на разходка с малкия Александър (Снимка)
5 (100%) 1 vote

Мария Илиева очевидно се чувства перфектно в ролята си на майка

Мария Илиева сияе от щастие покрай новороденото си бебе

Мария Илиева грее по време на разходка с малкия Александър. Певицата видимо се чувства повече от добре в новата си роля на майка и с охота посвещава всяка свободна минута на новороденото си бебе.

Мария ИлиеваХубавото време и празничните дни създадоха перфектни условия за Мария и новото момче в живота ѝ да се отдадат на приятни разходки. Илиева публикува кадър в профила си в Инастаграм, на който е облечена в светла вталена рокля и с щастлива усмивка гледа към количката, в която е синът ѝ Александър. В едната си ръка певицата държи свеж букет от карамфили, но от кадъра нe става ясно дали цветята са комплимент от някой обожател или от фенове.

40-годишната Илиева стана майка преди два месеца и половина. Наскоро тя разкри, че с бащата на детето ѝ – Георги, не живеят заедно. Той продължавал да живее в Белгия, където е и семейството му, занимавал се с бизнес. Илиева се завърна към активната си кариера като за целта си нае две прислужници, които да й помагат с домашната работа и грижите за бебока, предават от Hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар