Мария Илиева в гранд скандал със Саня Армутлиева заради афера

Гласувайте за статията

Мария Илиева се оказа в грандиозен скандал със Саня Армутлиева заради афера

Мария Илиева е замесена в скандал и то не с кого да е, а със Саня Армутлиева. Последната напоследък беше непрекъснато под светлините на прожекторите на общественото внимание заради скандалите, свързани с голяма група талантливи музиканти, недоволни от нея като председател на УС на Профон и шефка на „Верджиния рекърдс”.

Мария Илиева

Мария Илиева замесена в гранд скандал

Новозаформилият се скандал е от съвсем друго естество и е със заявка да се разрази в междуженски войни. И да развали така демонстрираната близост и приятелство между Мария Илиева и Саня по време на музикалното риалити Х Фактор. Много прозаично, но причината е един млад мъж. Певицата е хвърлила око на близкия до Саня младок Атанас Колев, твърдят от Hotarena.net.

Мария Илиева

Ще прерасне ли скандалът в междуженски войни

Според носещите си слухове, продуцентката си падала по млади момчета и връзката й с баскетболиста от варненски тим съвсем не била изненада. Тя водела началото си още от времето на шоуто, като Саня обещала да му помогне в музикалното поприще. Речено-сторено. Армутлиева урежда на младежа дует с Мария Илиева с предупреждението да не се сближава много с нея ( дуетното парче е със заглавие „Така да е” и предстои премиера на видеото).

Мария Илиева

Ще пострада ли музикалната му кариера

Но шило в торба не стои. Клюката веднага свързва Атанас и Мария Илиева в по-така отношения и любовният триъгълник е заформен. Но певицата и младежът правят всичко възможно да бъдат максимално дискретни и да не се набиват на очи с любовните си трепети, споделят хора от тяхното обкръжение.

Притеснява ги реакцията на Саня, като паметливи припомниха какво беше отношението й преди време към начинаещата тогава млада и красива певица Невена Цонева. Въпреки предварителните щедри обещания за подкрепа и помощ, Саня Армутлиева съсипала Невена от  завист към младостта и чара й.

Та затова нищо чудно заформилият се скандал между Мария Илиева и Саня Армутлиева да прерасне в истинска междуженска война и да съсипе бъдещето на Атанас като музикант, тревожат се негови близки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Мария Илиева в гранд скандал със Саня Армутлиева заради афера”

  1. Emma

    мар. 10. 2017

    That takes us up to the next level. Great ponsgti.

    Reply to this comment

Добавете коментар