Мария Илиева бременна от баскетболист? (Певицата вече не крие наедрялото си коремче – Папарашки кадри)

Гласувайте за статията

Певицата очаква второ дете, евентуалния татко е баскетболист

Мария Илиева вече не крие, че е бременна. Певицата лъсна на участие в ямболски пиано бар с наедряло коремче. Папарашки кадри разкриват колко се е наляла в областта на стомаха.

Въпреки, че от въпросното заведение няма официални снимки, няколко излъчвания на живо показват колко се е променила фигурата на бременната певица.

Мария Илиева на участие в Ямбол
Снимка: ПИК

Мария Илиева бе спряла клубните си изяви, явно заради неразположенията в началото на бременността си. Но със сигурност са отминали и чаровната изпълнителка отново има изявяви на сцената.

На папарашките кадри, с които ПИК се сдоби изпълнителката на „Твоя”  е с широка рокля и когато застане в профил бременността й личи.

Остава без отговор въпроса от кого всъщност е второто дете на Илиева. Според светската коментаторка Ела Парини вероятните мъже са двама.

Този мъж ли е евентуалния татко на бебето?
Снимка: lifeonline.bg

Преди време Мария бе забелязана в компанията на атлетичен мъж на сватба. И тъй като любовния й живот е доста активен тя никога не е оставала без любовник. Нищо чудно непознатия, който е млад и представителен  да е баща на бъдещото бебе.

Според слуховете има вероятност, мъжът направил дете на певицата да е и баскетболист, който е от  Варна. С него тя се срещала всеки път когато посети Морската ни столица, предават от lifeonline.bg.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар