Мария изчетка Митко Андонов: Друг като теб не намерих! (Вижте за какво го похвали)

Гласувайте за статията

Докато вaди кирливите ризи на Християн Гущеров, Мария не пропусна да похвали първия си съпруг.

Мария доказа, че има много какво да каже на тема „Гущеров“, но май вече не й се занимава с този етап от живота й. Тя сподели достатъчно и хвърли не малко кал върху имиджа на милионерския наследник. А за да го довърши, певицата избра да изтъкне колко страхотен е предшественикът на Християн – Димитър Андонов!

Първият брак на Мария с бизнесмена продължи 4 години – от 2006 до 2010. Въпреки че не са семейство от отдавна, певицата и Митко продължават да поддържат страхотни отношения. Тя дори си е първа приятелка и с новата съпруга на Андонов – Никол. Тримата са като едно голямо семейство, скрепено от двете деца.

Марая и доведеният й брат Иво се разбират повече от прекрасно и обожават да прекарват времето си заедно. Затова Мария се старае да осигури повече подобни мигове на дъщеря си. Тя е истински щастлива, че малката има баща за пример. Въпреки че не живее с рожбата си, Димитър Андонов бил перфектен във всяко едно отношение, не спира да го хвали певицата.

Именно Андонов и любимата му са поели грижите за Марая, докато майка й се подвизаваше във ВИП Брадър. В Къщата тя е била повече от спокойна за дъщеря си, защото знае, че няма по-добро място за нея, пише hotarena.net.

Мария не пропуска възможност да похвали първия си съпруг

Мария не пропуска възможност да похвали първия си съпруг

Марая обича Никол така силно, както обича и баща си, затова съм спокойна за времето, в което отсъствам“, сподели пайнерката на влизане в Къщата. Вероятно сега дъщеря й отново е при татко си, докато тя се глези с петзвезден лукс в Дубай. Мария не веднъж показа, че дъщеря й е най-важният й приоритет. За това и е толкова щастлива, че е случила на мъж, макар и бивш!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар