Мария изневерила на Гущеров с Бирмата (Всичко за скандала + Реакцията на Алисия)

Гласувайте за статията

Мария е преспала с Жоро Бирмата докато още е била с Християн Гущеров

Мария не се посвенила да преспи с гаджето на Алисия

Мария е изневерила на Християн Гущеров с Жоро Бирмата! Оказа се, че певицата изобщо не е толкова хрисима, за колкото се представя. И краят на брака й с богаташа не е само заради интригите на Светлана Василева, за които вече писахме.

Оказа се, че още в края на миналата година в периода октомври-ноември Мария и Гущеров на няколко пъти се разделяли за кратко заради скандали между двамата. Християн усещал проблеми в поведението на съпругата си и това искрено го дразнело, докато тя не давала вид, че си е взела поука. Тя постоянно излизала нощем по заведенията и твърде често се разголвала, което не приляга на омъжена дама и майка на дъщеричка.

При една от тези кратки раздели Мария се озовала в леглото на Бирмата и двамата прекарали бурна нощ. Фолкпевицата не се посвенила да изневери на любимия си и измачкала чаршафите заедно с един от най-вървежните столични плейбои. След това отново се върнала при Гущеров, опитвайки се да спаси брака си.

МарияМълвата за секса между Отварачката и младия бизнесмен веднага се разнесла из светските среди и до ден днешен се говори за невярната изпълнителка. Не я ясно как точно е реагирала Алисия на изневярата на поредния си любим, но е факт, че все пак му е простила, тъй като двамата продължиха връзката си доста след това, предават от Bgdnes.bg.

Най-лошото за Мария е, че историята за секса достигнала и до Гущеров, който искрено се разочаровал от поведението на тогавашната си съпруга, коментират информирани с любовните многоъгълници в родния фолкаджийски живот.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Мария изневерила на Гущеров с Бирмата (Всичко за скандала + Реакцията на Алисия)”

  1. Анелия

    юни 06. 2017

    Бирмата има муцка на селско домашно животно.Тези меркантилни , гнусарки не се спират ! Голям смях!!

    Reply to this comment

Добавете коментар