Мария измъква от Преслава „Певица на годината“ (Всичко за скандалната схема)

Гласувайте за статията

Мария измъква от Преслава титлата „Певица на годината“, миньончето най-после ще сбъдне мечтата си

Фолк певицата Мария най-накрая ще се окичи с приза „Певица на годината“. Но дали ще е  заслужено? Това е друг въпрос.Мария1Преслава

Ето как са решили продуцентите на „Пайнер“ да замажат положението. Измислили са схема, с която да гарантират на Мария жадуваната награда.

В категорията „Албум на годината“ няма кой да изпревари Преслава. Тук нещата са ясни. Тя е с най-големите шансове да отнесе приза. Тук победител се определя на база продажби. Албумът „Хитовете на Преслава“ води по продажби за първите три месеца на миналата година. А и днес е в Топ10 на „Пайнер“.

Мария и Ивана са другите две изпълнителки, които се борят в тази категория. Само, че и Ивана и Мария пуснаха дисковете си доста късно и нямат време да надминат по оборот „Хитовете на Преслава“, които са на музикалния пазар вече 12 месеца.

И „Не давам да се даваме“ на Ивана и „Твоите стоте лица“ на Мария не могат да отвеят Преслава. Колкото и да са харесвани и продавани. Няма време да наберат нужната скорост.

На миньончето обещали да връчат наградата „Певица на годината“ тъй като там са възможни манипулации. Мария отдавна мечтае да грабне статуетката под носа на Преслава.

Докато Преслава си тръгна с наградата миналата година и то за пореден път, Мария никога до сега не се е добирала до приза „Певица на годината“.

Слухът, който се носи е, че продуцентите обещали на Марчето да й връчат голямото признание, дори да не събере нужните гласове. Вотът се провежда в интернет и там са възможни всякакви манипулации, разказват от кухнята на ‚Пайнер“, пише hotearena.net.

Колкото повече наближава раздаването на големите награди на „Пайнер“ толкова повече се нажежава обстановката. И слухове и схеми колкото щеш!

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар