Мария иззлобя срещу Гущеров: Безотговорно момче, не знае как да се държи с жена! (Вижте как го реди)

Мария иззлобя срещу Гущеров: Безотговорно момче, не знае как да се държи с жена! (Вижте как го реди)
1 (20%) 1 vote

Мария трудно сдържа нервите си при споменаване на името на Християн Гущеров

Мария иззлобя срещу Християн Гущеров. В интервю за списание LoveStyle певицата трудно сдържа негативното си отношение спрямо бившия си мъж. Макар да твърди, че иска да запази добри отношение с него, поведението й говори съвсем друго.

„Ние нямаме никакъв диалог – казва Мария пред LOVE style. Колкото аз да имам желание, това зависи от двамата. Няма как сама да определям тези отношения. С баща й на Марая също постигам диалога много трудно. Причината не знам къде е.

Мъжете декларират едно, когато са с даден човек, а като си тръгнат, положението става съвсем различно. Разбира се, това е тяхно право. Никакви претенции не съм имала. Даже и автомобилът, който ми беше подарък, докато бях съпруга на Христиан, той си го взе. Да не говорим за други материални облаги! Не мога да нарека това поведение отговорно и коректно.

Но така е в живота – има мъже, които знаят как да се отнасят към жените и момчета, които не знаят.”, обяснява се пайнерката.

Мария и Християн Гущеров

Снимка: Фейсбук

И допълва, че през последните две години е преживяла много труден период, който й се е отразил.

„Бях се предала в последните шест месеца – признава Мария пред LOVE style . Като че ли всичко, което ми се случи в живота, ми дойде малко в повече. Не знам какво точно беше и не бих си позволила да го формулирам с някакъв термин, но ми се наложи да претърпя метаморфоза – вътрешна и външна. Много ми беше трудно. Последните две години живея в някакъв хаос, постоянно влизам от един филм в друг и това даде своите последствия. Имах чувството, че никога няма да мога да се спася от състоянието, в което бях изпаднала. За щастие силният ми характер ми помогна. Оправих се и то без чужда намеса.”

Тя не пропусна и темата за новото си гадже. „Сега има мъж до мен, който ме прави много щастлива. Открихме се случайно.

При мен винаги така се случва. Съдбата ни срещна. Чувствам се уникално добре с него, а и Марая също, което е много важно за мен. Все още не живеем заедно. По-интересно ми е да сме като гаджета. Омръзна ми да бъда съпруга!”(смее). Що се отнася до слуховете, че приятелят й живее в Англия, певицата уточни, че е имала отношения с човек, живеещ във Великобритания, но ги е прекратила, предават от hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Мария иззлобя срещу Гущеров: Безотговорно момче, не знае как да се държи с жена! (Вижте как го реди)”

 1. Дидка

  сеп. 04. 2018

  Дребна и на ръст, и на акъл, милата тя… Така ще ходиш немила-недрага от мъж на мъж, докато си жива, чедо…

  Reply to this comment
 2. ani

  сеп. 05. 2018

  Маро,като беше толкова лошо,що седя ????Че те и изритаха ,пък сега-той това,той онова!

  Reply to this comment

Добавете коментар