Мария изгони таткото на Марая от рождения й ден (Снимки от луксозния празник на малката)

Мария изгони таткото на Марая от рождения й ден (Снимки от луксозния празник на малката)
5 (100%) 1 vote

Мария спретна луксозен, но самотен рожден ден на дъщеря си

Мария нарочно изолира Марая от баща й за рождения й ден

Мария изгони таткото на Марая от рождения й ден. Не е тайна, че отношенията на певицата с първия й съпруг – Димитър Андонов, не са особено цветущи. И очевидно пайнерката е решила максимално да изолира таткото от живота на дъщеря му. В това число и от рождения й ден.

Пищно, както е свикнала, отбеляза празника на дъщеря си фолкпевицата. Тя не пропусна да се изфука, че е завела отрочето си и своята майка на пътешествие в чужбина, както и че е е засипала Марая с огромни букети още от сутринта. Единственото дете на певицата стана на 10 години на 28 юли, но въпреки скъпарското посрещане на празника, включващо самолетно пътуване от ВИП терминала в София, със сигурност то е останало разочаровано.

Марая на Мария рожден ден

Снимки: Фейсбук

Причината-на важната годишнина липсва бащата на празнуващата и първи мъж на Мария Димитър Андонов. Двамата се женят през 2006 година, а две години по-късно на бял свят идва и Марая. Развеждат се през 2011 година. И от тогава едва поддържат добрия тон. Според запознати именно това е причината Мария да изведе щерка си в чужбина за празника й. За да не е заедно с татко си, предават от Hotnews.bg.

Снимки: Фейсбук

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар