Мария избива комплекси с фотошоп (Вижте как се изкара супермодел)

Гласувайте за статията

Мария си отнесе куп подигравки с последните кадри, които гордо публикува в интернет.

За никого не е тайна, че Мария е миньонче, което винаги залага на някой и друг трик, за да прибави сантиметри към снагата си. Ако за участия това са ултра високи токове, то при фотосесии нещата могат да излязат извън контрол!

Това се забелязва и на кадрите, заснети по време на снимачния процес към новото й видео „Червеният картон“. Там Мария демонстрира доста провокативна визия и дръзко и натрапчиво акцентиране върху бюста и задните у части. Вероятно захласнати по тези нейни дадености, мнозина не са забелязали една крещяща нередност в снимките.

Певицата така се е оляла с удължаването на краката си, че направо е заприличала на топмодел! Нищо че в действителност е с една глава по-ниска от мацките на котешката пътека. Явно именно те са неин модел за подражание. А в обработката на кадри се вижда ясно, че Мария има сериозни комплекси, които доста често избиват на воля.

Тук идва и логичния въпрос дали тя сама коригира зоните от тялото си, които не харесва. Ако е така, то явно виждаме идеализиран неин образ. По-вероятно е, обаче, да има специални хора, които да се занимават с тази задача. В този случай се буди подозрението, че те просто не искат да кажат горчивата истина в очите на Мария и да й обяснят, че става за смях с подобни кадри с крака метър и 20, пише hotnews.bg.

Мария пак се оля с фотошопа

Мария пак се оля с фотошопа

Заради подобни гафове и драстично разминаване на действителността с витруалната реалност, която дадена личност си създава, Ким Кардашиян загуби милиони последователи в социалните мрежи. А у нас Мария продължава да си мисли, че може да заблуди феновете си, с което сериозни ги подценява!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар