Мария Игнатова се натиска на женени на парти (Вижте как се излага след раздялата с Рачков)

Гласувайте за статията

Блондинката забрави Рачков, бившата му се излага с разпуснато поведение

Мария Игнатова, която бе потънала в неизвестност след раздялата с Димитър Рачков най-сетне е преборила депресията и се е върнала към нормалния ритъм на живот, но с гръм и трясък. Даже нещо повече, от скоро време една от най харесваните и сексапилни водещи е много дейна в социалната мрежа и се е впуснала с бясна сила в нощния столичен живот.

Мария Игнатова
Снимка: ПИК

Явно след продължилото цял година отшелничество блондинката съвсем му е отпуснала края и сигналите, които излъчва с пикантните си снимки показват, че много скоро ще си намери мъж. На когото ще отдаде и чувствата и тялото си.

Хубавицата е станала толкова смела и напориста, че дори близките й не могат да я познаят. Отново е същата флиртаджойка и купонджийка както преди.

Скоро Мария Игнатова бе забелязана на афтърпарти, което Маги Халваджиян даде по случай успешния завършек на новото шоу „Маскираният певец”. На което водещи бяха Рачков и Зуека. Поканени били не само хората от екипа на предаването, но и всички за всички служители на арменеца.

Снимки: ПИК

Мария пристигнала на фирмения купон в уречения час. А Рачко ядосал Маги, след като не уважил партито. В отсъствието на бившия си Игнатова цялата нощ била заобиколена и купонясвала  с цяла тумба мъже. Това се вижда на кадрите от въпросния купон. На всички тях тв водещата позира в прегръдките на представители на силния пол. Е, те са колеги на красавицата. Но е факт, че времето когато тя се бе затворила в дома на майка си вече е в миналото, предават от pik.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар