Мария Игнатова публикува романтично видео от сватбата си (Вижте колко е влюбена)

Булката взриви мрежата с най-романтичното видео от сватбата и рождения си ден

Сватбеното тържество на Мария Игнатова и нейния любим Ивайло Нойзи Цветков бе пазено в пълна секретност. Влюбените нарочно избрали да се венчаят в храма на село Житен заради нескрития интерес от страна на медиите.

Блондинката е много влюбена в половинката си затова се решила на такава важна крачка в живота си, макар да има пораснал син от друг брак. На сватбата им присъствали и двете най-вани жени в живота на журналиста Нойзи, а именно неговата дъщеричка Анна и сестра му.

Изключително малко хора са били посветени в тайната им сватбена церемония. От снимките се вижда, че дори Алекс Раева, най-близката приятелка на булката  я няма на тържеството.

 

Игнатова обаче пусна видео от празника, който бе две в едно. Чаровната блондинка показа първия си сватбен танц с Нойзи, предават от show.blitz.bg.  На кадъра се вижда как танцуват и колко много са влюбени един в друг. А и Мария е една истински приказна булка.

Младоженците получиха куп хубави пожелания от феновете си: „Ей, прекрасни Мария и Нойзи, истински ви се радвам! ???❤️❤️❤️”, „Бъдете мнооого щастливи! Честито, Мария ❤️”, „Ех, че хубавоооо! Честито! Бъдете безкрайно щастливи заедно! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️”, са само част от коментарите в социалната мрежа.

 

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.