Мария Игнатова написа песен за раздялата с Рачков (Вижте излиянието й)

Мария Игнатова написа песен за раздялата с Рачков (Вижте излиянието й)
5 (100%) 1 vote

Мария Игнатова посвети песен на Рачков и раздялата им

Мария Илиева се преквалифицира в текстописец на песни за своята приятелка и бивша колежка Алекс Раева. Двете останаха без работа, след като „Х Фактор” и „Господари на ефира” спряха. Раева, която винаги е обичала музиката, рестартира своята кариера като певица с групата Mind Trips.

Те представиха новия си сингъл “She is Killing You” в официалния YouTube канал на Монте Мюзик. Мария Игнатова реално вдъхновява създаването на песента.

Мария споделя с приятелката си написан от нея текст, който Алекс и музикантите от Mind Trips обличат в музика. Александър Георгиев (китара), Бурян Маслев (бас), Владимир Митин (тромпет), Панайот Ангелов (перкусии), Стефан Цеков (барабани) и Ясмин Исинов (клавир) музицират върху текста без да знаят кой е неговия автор. Когато парчето се получава, Алекс споделя пазената дотогава тайна с останалите от Mind Trips и заедно решават да поканят Мария да участва във видеото.

Мария Игнатова Димитър Рачков раздяла

Снимка: ХотНюз

За режисьор на “She is Killing You” Алекс Раева кани Oля Желева, с която снимат късометражен филм миналата година.

Историята разказва самата Алекс, която се снима до кръста, за на се вижда бременно й коремче, а главно действащо лице е Мария Игнатова. Текстът и видеото на “She is Killing You” ни насочват към темата за личните взаимоотношения, раздялата и етапите на осъзнаване след нея, като очевидно е вдъхновена от случилото се между Мария и Димитър Рачков, предават от hotnews.bg.

През 2018 години Mind Trips се завърнаха на сцената след няколко години пауза и представиха новия си албум “My”.

Присъединяването на Алекс Раева към групата й даде допълнителен творчески тласък и вдъхновение.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар